Dejke egyre világlátottabb kiskutya lesz, a hétvégén megmutatta magát a Hajógyári szigeten, 4 és 2 lábú barátokkal bandáztunk. Féltettem, sok ember, kerékpárok, zajok, de muszáj látnia hogy ezek a dolgok ártalmatlanok. Szerintem nagyon jól viselte, sőt, megkockáztatom, még jól is érezte magát. Reménykedtem, hogy hátha úszni is támad kedve, de ettől nagyon messze állt, még azért is sivított, ha Ácsi belement. Ezen még dolgozni kell. :)

Virág hétfőn beadta a derekát és odament Dejkéhez. Számomra teljesen hihetetlen, hogy kristály tisztán tudja, hogy melyik melyik, és csak Ácsit cibálta eddig. Most viszont megtört a jég, Virág gondolt egyet és megcincálta Dejkét is. Persze hogy lefotóztam...

 

 

Szerző: lheszter  2011.03.09. 15:50 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vizslaadopt.blog.hu/api/trackback/id/tr712725163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emes 2011.03.10. 09:59:10

Kevés szívet melengetőbb látvány van ennél azt hiszem:)
Ennyi idő kellett Virágnak és valószínűleg Dejkének is. Ezek után azt tesz vele amit akar:)
Izgalmas lehetett a szigeti kirándulás...bátrak vagytok! A végleges gazdi egy jól szocializált bízni merő kutyust fog kapni.

zsivlablöki 2011.03.10. 12:46:43

El fog jönni az az idő is, mikor a gyerek beköltözik a kutyák mellé aludni... :-)
süti beállítások módosítása