A kezdetek: A héten végre meghoztuk a döntést, hogy készen állunk egy kutya ideiglenes befogadására. Pénteken Tárnokon jártunk, Alfonzzal sétáltunk, vittünk finomságot, Govindnak külön is, hogy mihamarabb meggyógyuljon, és tovább barátkoztunk a gondolattal, hogy ha nem is örökre, de lesz egy új családtagunk.

Szombat este a Futrinka egyesület fórumán megjelent egy bejegyzés a bonyhádi állatvédőktől...

"Egyesületünk egy csont sovány magyar vizsla fiút mentett ki a mai napon az állítólagos "gazdától", aki az elmondása szerint 1 hónapja találta a kutyát és megmentőnek tartja magát. Más elmondások szerint a kutya hónapok óta ott él, ha ezt életnek lehet nevezni.
Valószínűleg hónapok óta ételt sem igen látott, mert az állatorvos szerint ilyen sovány kutyát még ő sem látott."

Tekintettel a kutya katasztrofális állapotára, mindenképpen ideiglenes családot kerestek Neki. Így megbeszéltük Evelinnel, a vizslamentés vezetőjével, hogy Ő lesz az, aki nálunk tölti gazdira váró napjait.

Várjuk Őt nagy nagy szeretettel!

 

 

Szerző: lheszter  2011.02.07. 06:56 Szólj hozzá!

Címkék: kezdet bonyhád csontsovány

A bejegyzés trackback címe:

https://vizslaadopt.blog.hu/api/trackback/id/tr822643652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása